Janica Kostelić predložena za pomoćnicu ministra za sport

Radiosarajevo.ba
Janica Kostelić predložena za pomoćnicu ministra za sport
0 / EPA
Janica Kostelić je svjetsko ime u sportu, s velikim brojem kontakata, pa je ministar uvjeren da će i ta njezina umreženost biti na dobrobit hrvatskoga sporta

Hrvatski ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar potvrdio je u utorak da je predložio Janicu Kostelić za pomoćnicu ministra zaduženu za sport, te da će taj prijedlog biti upućen vladi na razmatranje i usvajanje na sjednici vlade u četvrtak.  

Ministar je istaknuo kako je Janica Kostelić svjetsko ime u sportu, s velikim brojem kontakata, pa je uvjeren da će i ta njezina umreženost biti na dobrobit hrvatskoga sporta.   

"Doista sam počašćen i sretan što je Janica Kostelić uopće pristala da bude kandidat za tu dužnost", izjavio je ministar Šustar tokom sudjelovanja na radionici "Strateško ulaganje u visoko obrazovanje: usklađivanje javnoga financiranja i ciljeva politike".

On je dodao kako "njezini bogati kontakti otvaraju mogućnost da hrvatski sport dobije novac i iz europskih fondova i donacija, jer smo, dodao je, nevjerojatno talentirana nacija za sport", javlja Hina, prenosi Fena

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije