Tiger Woods u agoniji zbog boli u leđima i nesanice

Anadolija
Tiger Woods u agoniji zbog boli u leđima i nesanice
Foto: EPA - EFE / Tiger Woods
Nekada najbolji golfer svijeta i jedan od najplaćenijih sportista ikada Tiger Woods već neko vrijeme muku muči sa povredama koje su ga udaljile od golf terena, a danas je saopćio da prima profesionalnu ljekarsku pomoć zbog boli u leđima i nesanice.

"Zahvalan sam navijačima i kolegama na podršci i razumijevanju koje mi pokazuju", poručio je Woods na Twitteru nakon višemjesečnog odsustva iz javnosti.

Nakon što je u protekle tri godine tri puta podvrgavan operativnim zahvatima zbog povrede leđa, američki golfer Woods je najavio da će sa terena odsustvovati još najmanje pola godine.

Iako je u karijeri osvojio 14 velikih turnira, Woods je posljednji trijumf slavio 2013. godine, a nakon toga su počeli problemi sa povredama.

Zbog kronične boli u leđima, 41-godišnji Woods je pao ispod 500. mjesta na svjetskoj listi golfera, a posljednji put je na naslovnicama medija bio krajem maja ove godine kada je uhapšen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije