Zmajevi trenirali u domu Fudbalskog kluba Sarajevo u Butmiru

Radiosarajevo.ba
Zmajevi trenirali u domu Fudbalskog kluba Sarajevo u Butmiru
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine počela je s pripremama za novi kvalifikacioni ciklus. Izabranici Mehmeda Baždarevića u prvom susretu kvalifikacija odmjerit će snage s reprezentacijom Estonije na stadionu Bilino polje, šestog septembra.

Selektoru Baždareviću odazvali su se svi fudbaleri, a u Sarajevo još uvijek nisu stigli Milan Đurić, koji večeras sa svojom Cesenom igra protiv Perugie. Večeras se očekuje dolazak Ibrahima Šehića.

Dio fudbalera koji su svoje utakmice igrali sinoć, ostao je u hotelu Hercegovina. Oni će raditi po posebnom programu, a od sutra će se priključiti ostatku ekipe.

Na prvom treningu pojavili su se: Spahić, Begović, Kolašinac, Lulić, Pjanić, Cocalić, Duljević, Cimirot, Tomić, Vrančić, Aničić, Hodžić, Vranješ, Šunjić i Mateo Sušić.

Reprezentativci Bosne i Hercegovine u Trening centru Fudbalskog kluba Sarajevo trenirat će do srijede, a potom putuju u Zenicu, gdje će nastaviti pripreme. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije