Zmajevi konačno kompletni: Baždarević na slatkim mukama

Radiosarajevo.ba
Zmajevi konačno kompletni: Baždarević na slatkim mukama
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedjeljak je počela s pripremama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Selektor Baždarević danas je mogao računati na sve fudbalere koje je uvrstio na spisak.

Nema problema ni s povredama u našem nacionalnom timu, pa će selektor biti na slatkim mukama uoči duela s Estoncima. Njegov pomoćnik Igor Janković obratio se prisutnim predstavnicima medija.

"Svi igrači su na okupu i danas će svi raditi u punom intenzitetu. Do sada smo dobro radili, ozbiljno pristupamo prvoj utakmici. Svi igrači su zdravi, iako je bilo manjih udaraca, ali problema s povredama nemamo."

"Neke stvari ostaju kao interne, ali sigurno da pratimo sve utakmice konkurenata. Za nas neće biti nepoznanica u narednom meču."

"Vidjeli smo i na prošlom Euru da više nema favorita i da svi igraju dobro. Sve ekipe su izuzetno dobro, taktičke spremljene. Narednog protivnika smo maksimalno analizirali i želimo doći do prve pobjede. U prošlim kvalifikacijama nam je prva utakmica bila teg koji nas je vukao prema dole i sada znamo koliko nam je prva utakmica važna."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije