Zajko Zeba poručio Ivanu Lendriću: Kakva Kina, j**o Kinu

Radiosarajevo.ba
Zajko Zeba poručio Ivanu Lendriću: Kakva Kina, j**o Kinu
/ Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba
Fudbalski klub Željezničar slavio je jučer u 19. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na gostovanju protiv Fudbalskog kluba Krupa na Vrbasu rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na susretu postigao je napadač Plavih, Ivan Lendrić. Splićanin je dva dana prije početka prvenstva dobio ponudu da karijeru nastavi u Kini, ali su Plavi i Lendrić odbili ponudu.

Nakon utakmice napadač Plavih davao je izjavu za 1921.ba, a prišao mu je kapiten Zajko Zeba i poručio: "Kakva Kina, j**o Kinu". Ovaj zanimljivi detalj pogledajte od sedme minute videa. 

Lendrić je istaknuo kako je ekipa pronašla motiv na poluvremenu i potom zaigrala mnogo bolje. 

"Sigurno da je bila jedna teška utakmica i to smo znali. Deset dana smo trenirali na umjetnoj travi, ali nismo znali da će biti ovakvi uvjeti. Prvo poluvrijeme smo svi odigrali jako loše. Onda smo se dogovorili u svlačionici. Rekli smo sebi: 'Nismo valjda dva mjeseca radili na pripremama da bismo ovako igrali'. Mislim da smo u drugom poluvremenu odigrali jednu sjajnu utakmicu. Tri boda su bitna i idemo u sljedeću utakmicu", poručio je Lendrić nakon utakmice s Krupom na Vrbasu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije