Za meč sa Belgijom za navijače BiH 3.800 ulaznica

Anadolija
Za meč sa Belgijom za navijače BiH 3.800 ulaznica
Za navijače fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine za predstojeću utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koja će se odigrati 7. oktobra u Briselu, Fudbalski savez Belgije rezervisao je 3.800 ulaznica po cijeni od po 20 eura, javlja AA.

"Fudbalski savez Belgije neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je Nogometni/Fudbalski savez BiH (N/FS BiH) ovlašten i nadležan za ovu aktivnost. Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 22. septembra 2016. godine putem email adrese: ticketing_belgium@nsbih.ba. Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika", saopštili su iz N/FS BiH, dodavši:

"Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Belgiji. Nadležna služba N/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 27. septembra, kada će započeti prodaja ulaznica. Pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena bit će o tome blagovremeno obaviješteni. U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni N/FS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. N/FS BiH će razmotriti i mogućnost preuzimanja ulaznica i u Briselu, na dan utakmice". 

Utakmica drugog kola grupe H Belgija - BiH igra se 7. oktobra od 20.45 sati na stadionu "King Baudouin" u Briselu. U prvom kolu BiH je u Zenici deklasirala Estoniju, rezultatom 5:0, dok je Belgija slavila na gostovanju na Kipru - 0:3. Duel popularno zvanih "crvenih đavola" i "zmajeva" mnogi fudbalski stručnjaci u Evropi okarakterisali su jednim od ključnih u borbi za prvo mjesto u grupi H i direktan plasman na Mundijal u Rusiju. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije