Španija vodi: Dvostruki strijelac Nolito

Radiosarajevo.ba
Španija vodi: Dvostruki strijelac Nolito
U toku je prijateljski susret između naše reprezentacije i Španije koji se igra na stadionu u St. Galenu.

U 11. minuti slabo je reagovala naša odbrana nakon kornera, a lopta je došla do Nolita, koji je odmjerenim udarcem iskosa sa lijeve strane matirao Begovića.

Već u 18. minuti Bešić je napravio nevjerovatnu grešku lošim povratnim pasom, a Nolito je velemajstorskim lob udarcem prebacio Begovića za 0:2.

Sastavi:

Naš selektor Baždarević odlučio se za slijedećih 11 Zmajeva: Begović, Vranješ, Spahić, Zukanović, Hadžić, Bešić, Kolašinac, Pjanić, Višća, Hodžić i Džeko.

Na drugoj strani, Crvena furija igra u narednom sastavu: Asenio, Bellerin, San Jose, Bartra, Azpilicueta, Fabregas, Marco Asensio, Silva, Nolito i Aduriz.

Selektor Baždarević u ovom meču nije mogao računati na povrijeđene Ermina Bičakčića, Senada Lulića i Vedada Ibiševića, dok je Del Bosque, njegov kolega na drugoj strani, Zmajevima suprostavio sastav bez igrača Barcelone, Seville, Real Madrida i Atletlco Madrida.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije