Vinko Marinović objavio spisak igrača za Rumuniju i Crnu Goru

Anadolija
Vinko Marinović objavio spisak igrača za Rumuniju i Crnu Goru
Vinko Marinović, selektor nogomente U-21 selekcije, objavio je na konferenciji za medije danas u Zenici spisak igrača za predstojeće susrete sa Rumunijom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo te prijateljski susret sa Crnom Gorom, javlja AA.

Vinko Marinović, selektor nogometne U-21 selekcije rekao je kako ovu selekciju očekuje izuzetno bitna utakmica.

"Izuzetno bitna i važna utakmica za nas, želimo da je odradimo na najbolji način i nastavimo kvalifikacioni ciklus u susretu trećeg kola kvalifikacija protiv Rumunije. U prethodnom periodu smo imali okupljanje, nastavit ćemo, imamo tri, četiri dana da neke stvari ponovimo i taktički se pripremimo za susret sa Rumunijom. Raduje nas kad igrači dobro igraju, kad imaju dobru formu, vjerujem da ćemo uspjeti psihološki podići igrače koji nisu na nivou vratiti na treninzima, da ih spremimo protiv Rumunije koja je dobra ekipa, brza, tehnički potkovana. Mislimo da možemo dobro spremiti utakmicu, imali smo i susret sa Švicarskom", rekao je Marinović.

Na spisku se nalaze:

Nemanja Trkulja, Goran Karačić, Azir Muminović, Kerim Memija, Eldar Čivić, Advan Kadušić, Marko Mihojević, Stjepan Radeljić, Darko Todorović, Besim Šerbečić, Kemal Osmanković, Marijan Ćavar, Amir Hadžiahmetović, Luka Menalo, Nemanja Anđušić, Amer Gojak, Nikola Dujaković, Stjepan Lončar, Mićo Kuzmanović, Almir Aganspahić, Hamza Čataković, Ermedin Demirović, Demir Peco, Mak Varešanović.

Reprezentativci Bosne i Hercegovine do 21 godinu susret sa Rumunijom igraju 1. septembra u Trening centru N/FSBiH.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije