Valjić imao najviše posla, samo jedna ekipa bez žutog kartona

Radiosarajevo.ba
Valjić imao najviše posla, samo jedna ekipa bez žutog kartona
Nakon tri mjeseca pauze lopta se ponovo počela kotrljati na premijerligaškim terenima. Utakmicama 19. kola nastavljena je BH Telecom Premijer liga.

U 19. kolu sudije su podijelile ukupno 31 karton, a najviše posla imao je najbolji bosanskohercegovački sudija Ognjen Valjić. Valjić se čak osam puta hvatao za džep, zbog dva žuta kartona u svlačionicu je poslao Jasmina Mešanovića i Fenana Salčinovića, a zbog prekršaja Mešanovića nad Šišićem u 63. minuti pokazao je na bijelu tačku.

Najmanje posla imao je Elvis Mujić. Sudija iz Banovića dijelio je pravdu na susretu između Krupe na Vrbasu i sarajevskog Željezničara. Pokazao je tri kartona, i to sva tri domaćoj ekipi. Željezničar je jedini klub koji u 19. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine nije zaradio nijednu javnu opomenu.

Sudije su u 19. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine podijelile 31 karton, odnosno nešto više od pet kartona po utakmici. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije