Široki Brijeg na nogama: I Dragan Čović poželio pobjedu protiv Sarajeva

Radiosarajevo.ba
Široki Brijeg na nogama: I Dragan Čović poželio pobjedu protiv Sarajeva
Ljubitelji nogometa u Bosni i Hercegovini večeras će imati priliku uživati u istinskom spektaklu, tokom uzvratne utakmice finala Kupa BiH, nakon koje će biti poznato ko je osvajač ovosezonske titule prvaka Kupa BiH.

Nakon poraza na Koševu, u ovoj utakmici na Pecari nogometaši FK Sarajevo će tražiti svoju šansu da dođu do preokreta vrijednog titule, te su najavili kako će dati sve od sebe da naprave pravi posao u Hercegovini.

S druge strane, ekipa Širokog Brijega se nada kako će pobjedom u ovom susretu izboriti svoj plasman u europska takmičenja naredne sezone, zbog čega je zavladala i velika euforija u ovom gradu.

Podrška klubu s Pecare stiže sa svih strana, te su tako poruke podrške dobili iz brojnih europskih i svjetskih metropola, kao i iz mnogih gradova u regiji. Podržale su ih i brojne poznate ličnosti, kao i političari iz BiH, a među njima se svakako ističe član Predsjedništva BiH Dragan Čović, koji je jedan od velikih ljubitelja nogometa.

Sve to dokaz je kako je večeras pred nama zaista derbi susret i kako ćemo imati priliku da uživamo u nogometnom spektaklu na Pecari.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije