To je pravi navijač: Sejo Brajlović kupio deset 10-godišnjih ulaznica

Radiosarajevo.ba
To je pravi navijač: Sejo Brajlović kupio deset 10-godišnjih ulaznica
/ Foto: FK Željezničar
Radovi na izgradnji istočne tribine Grbavice su u punom jeku, a FK Željezničar prodao je 349 desetogodišnjih ulaznica. Podršku najvećem Željinom infrastrukturnom projekt dao je i Sejo Brajlović.

Dugogodišnji navijač i prijatelj kluba s Grbavice je i u protekloj akciji 'Kupi stolicu za evropsku Grbavicu' iskazao podršku kao najveći pojedinačni donator. I u akciji 'Izgradimo istočnu tribinu', Brajlović je jedan od tri najveća donatora.

"Drago mi je da će ovaj projekat unaprijediti uslove gledalaca na stadionu mog Želje i da će ovo biti korak bliže sticanju uslova za povratak fudbalske reprezentacije u Sarajevo. Ovo je moj način da iskažem podršku ljudima u Želji koji rade za dobrobit našeg Kluba i smatram da je ovo obaveza svih navijača koji vole Želju da pomognu svome Klubu. I u budućnosti ću nastaviti da podržavam sve projekte Plavih na način kako sam to i do sada činio, kazao je Sejo Brajlović koji se rado odazvao akciji nakon poziva Senada Mismovića, predsjednika Nadzornog odbora FK Željezničar.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije