Šta su Baždarević i Džeko poručili prije sutrašnje utakmice

Fena
Šta su Baždarević i Džeko poručili prije sutrašnje utakmice
Na posljednjem susretu sa medijima koji prate rad seniorske nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine selektor Mehmed Baždarević i kapiten Edin Džeko upoznali su javnost o trenutnoj situaciji u bh. timu nakon neuspješnog gostovanja u Briselu.

"Moramo smo se sto prije okrenuti onom što nas čeka, da damo sve od sebe jer ta tri boda su nam izuzetno važna. Sve možemo da opravdamo osim borbenosti koje nije bilo dovoljno u Belgiji. To se ne smije da se ponavlja u bilo kojoj narednoj utakmici", kazao je Baždarević.

Govoreći o sasatavu svog tima, Baždarević se izjasnio da će biti nekih promjena, ali će o njima donjeti odluku tek večeras nakon zadnjeg treninga.

Kapiten Edin Džeko kazao je da je razočaran nastupom naše reprezentacije u Belgiji i svojom igrom.

"U ovoj situaciji koja je mnogo bitnija od one koja je bila u Belgiji svaki pozitivan rezultat bit će nam podstrek i zbog toga sad moramo napraviti ono što se i očekuje od nas", istaknuo je kapiten Džeko.

Reprezentativci BiH večeras su imali posljednji trening pred sutrašnu utakmicu koja se igra u Zenici na stadionu Bilino polje od 20:45.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije