Ronaldov potez izazvao nevjerovatne emocije

Radiosarajevo.ba
Ronaldov potez izazvao nevjerovatne emocije
Jedna od najvećih sportskih zvijezda današnjice, Cristiano Ronaldo, trenunto s portugalskom reprezentacijom učestvuje na Kupu konfederacija u Rusiji.

I dok svijet sa zanimanjem prati hoće li zvijezda Reala otići iz Madrida ili ne, Ronaldo je jednoj djevojčici uljepšao život. 

Portugal je u srijedu pobijedio Rusiju 1:0, a upravo je Cristiano Ronaldo zabio pogodak koji je aktualnim europskim prvacima otvorio vrata polufinala Kupa konfederacija. Naime, Portugal u posljednjem kolu grupe, koju predvodi s četiri boda, igra protiv najslabije momčadi - Novog Zelanda.

Međutim, osim pogotkom, Ronaldo se istaknuo i divnom gestom uoči početka utakmice, kada igrači izlaze na teren.

On je bio pratnja djevojčici Polini, koja zbog bolesti sjedi u kolicima. No, kako je ona željela držati Ronalda za ruku, Portugalac ne bi mogao gurati kolica te je zamolio suigrača Ruija Patricija da on preuzme guranje kolica. 

Ronaldo je pak držeći Polinu za ruku pokazao svoje veliko srce, a nakon intoniranja himne, skinuo je trenirku, poklonio je djevojčici te je poljubio u čelo. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije