Repuh: Nedostatak navijača Sarajeva večeras nam je bila slabost

Radiosarajevo.ba
Repuh: Nedostatak navijača Sarajeva večeras nam je bila slabost
Još jedan, 110. po redu, vječiti derbi u nogometnom prvenstvu BiH je završen, a i pored dobre predstave oba tima nismo vidjeli golove na susretu koji se igrao u Dolini ćupova.

Ipak, i pored ovog rezultata navijači i igrači FK Željezničara su se mogli radovati, jer su zadržali prednost nad direktnim protivnicima u Ligi za prvaka, čime su stvorili bolje predispozicije za nastavak takmičenja.

Stručni štab i nogometaši FK Sarajeva su doživjeli malo razočaranje, no potvrdili su da će to iskoristiti kao snagu za nastavak prvenstva.

"Nažalost, opet moram spomenuti, nedostatak naših navijača je očito bio danas slabost. Mi nismo mogli da odgovorimo tom pritisku, a mislim da su sudije podlegle pritisku domaćeg terena", kazao je Senad Repuh, pomoćnik Mehmeda Janjoša.

Ipak, dodao je kako nema previše vremena da se žali za propuštenom prilikom u ovoj utakmici, jer je ritam utakmica ubrza.

"Nemamo vremena ni za neke dublje analize, okrećemo se kupu, idemo dalje utakmicu po utakmicu. Mislim da smo mi ostvarili i ostvarujemo neke ciljeve koje smo sebi zacrtali, ali evo ukazuje nam se šansa da smo evo opet u vrhu i siguran sam da ćemo je znati iskoristiti", zaključio je Repuh.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije