PSG nudi više od 135 miliona eura za Mbappea

Fena
PSG nudi više od 135 miliona eura za Mbappea
Nogometni klub Paris Saint-Germain navodno je spreman ponuditi više od 135 miliona eura za napadača Monaca Kyliana Mbappea, prenosi 'Goal'.

Nogometaš, koji ima 18 godina, privukao je pažnju brojnih velikih klubova u Evropi nakon prošle sezone, ali samo nekolicina njih, kao što je i PSG, mogu priuštiti sjajnog napadača.

Prvobitno, Parižani nisu bili zainteresirani za mega-ponudu za Mbappea, ali otkako je sportski direktor postao Antero Henrique, ranije ove godine, njihovi klupski prioriteti su se promijenili. 'Goal' navodi da se rukovodstvo Parižana s tinejdžerovim ocem od tada srelo dva puta.

Mbappe bi trebao odluku o budućnosti donijeti nakon odmora, a za njega su zainteresirani Real Madrid, Arsenal i još nekoliko velikih klubova.

Ukoliko se transfer mladog Francuza u PSG realizira, to bi bio svjetski rekord kada je u pitanju plaćanje obeštećenja za nekog nogometaša.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije