Sarajevo već treću utakmicu ne zna za trijumf, Krupa pregazila Slobodu

Radiosarajevo.ba
Sarajevo već treću utakmicu ne zna za trijumf, Krupa pregazila Slobodu
Tri utakmice sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrane su danas. Sarajevo je remiziralo u Bijeljini i već tri utakmice ne zna za trijumf.

Fudbalski klub Sarajevo gostovao je danas kod Radnika iz Bijeljine u sedmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine. Susret u Bijeljini završen je bez golova. Duel je s tribina pratio i Mehmed Janjoš, najozbiljniji kandidat za klupu Sarajeva. 

Krupa je na svom terenu dočekala Slobodu. Domaćin je poveo u 30. minuti susreta. Koljić je srušen u šesnaestercu, a precizan s bijele tačke bio je Mirković. Domaćin do dva gola prednosti dolazi u 54. minuti susreta. Mrežu Kenana Pirića zatresao je Ajdin Redžić. Konačnih 3:0 postavio je u 77. minuti susreta Perić. 

Metalleghe je nakon velike pobjede protiv Sarajeva u sedmom kolu na travničkoj Piroti dočekao Olimpic. Domaćin do vodstva dolazi u 64. minuti, a pogodio je Nebojša Popović. Olimpic je u 73. minuti došao do izjednačenja, a precizan s bijele tačke bio je Regoje. Ostalo je do kraja u Travniku 1:1. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije