Pjanićevom fotografijom Stara dama muslimanima čestitala Bajram

Anadolija/Radiosarajevo.ba
Pjanićevom fotografijom Stara dama muslimanima čestitala Bajram
Brojni evropski fudbalski klubovi su putem zvaničnih profila na društvenim mrežama uputili čestitke povodom Ramazanskog bajrama.

Italijanski fudbalski klub Juventus je na društvenim mrežama koristio fotografiju fudbalera ovog kluba i bh. reprezentativa Miralema Pjanića, te uputio bajramsku čestitku.

"Sretan Bajram svim muslimanima bilo gdje na svijetu", stoji ispod fotografije na kojoj Pjanke ljubi jedan od dva osvojena pehara ove godine.

Pjanić je u Juventus došao prošle sezone želeći osvajati titule, kako je i sam rekao, a do sada se sa Juventusom okrunio sa dvije - titulom prvaka nacionalnog kupa i prvaka Serie A.

I sam Pjanić je na Instagramu uputio bajramske čestitke.

"Bajram šerif mubarek olsun, dragi prijatelji. Praštajte, volite i pazite svoje najmilije svakog dana. Neka nam ovaj Bajram donese samo lijepe stvari, sreću i zdravlje", napisao je.

Podsjećamo, Stara dama je ove godine također Pjanićevom fotografijom čestitala ramazan.

Isto je uradio je engleski klub Arsenal, koji je muslimanski praznik čestitao zajedno sa fotografijom reprezentativca Njemačke Mesuta Ozila.

Osim ova dva kluba, čestitke povodom Ramazanskog bajrama objavljene su i na profilima drugih evropski klubova, poput Intera, Milana, Rome, Barcelone.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije