Odlazak Bašića proizveo lavinu: Odlazi i Kolašinac!

Radiosarajevo.ba
Odlazak Bašića proizveo lavinu: Odlazi i Kolašinac!
Nermin Bašić nakon tri godine više nije trener NK Metalleghe-BSI iz Jajca, a njegov odlazak je zaista napravio istinski potres u klubu.

Putem društvenih mreža se mogu pročitati nevjerovatne pohvale za bivšeg trenera kluba koji prvi put u historiji igra Premijer ligu BiH, a Bašić se na jako korektan način rastao sa igračima i upravom kluba, koji nisu štedili riječi hvale za čovjeka kojeg smatraju najzaslužnijim za podizanje Metalleghea na viši nivo, piše Sport1

Nakon odlaska Nermina Bašića, klub je napustio i njegov pomoćnik Jasmin Kolašinac, koji je putem svog facebook profila objavio da se rastao sa klubom.

"Od danas zvanično nisam više u NK Metalleghe-BSI. Nakon otkaza koji je uručen mom šefu Nerminu Bašiću, odlučio sam se i ja povući. Od prvog dana sam s njim došao u klub i s njim odlazim iz kluba. Igrao sam u tom klubu, bio kapiten, da bih postao i pomoćni trener, a sve to zahvaljujući Nerminu Bašiću", stoji između ostalog u objavi Jasmina Kolašinca, koji je klubu poželio mnogo sreće u nastavku sezone:

"Ne vidim se više u klubu bez njega. S njim sam došao i s njim odlazim. Klub će mi ostati u lijepom sjećanju, zahvalan sam svima za sve što je učinjeno u protekle 3 godine. Hvala predsjedniku, stručnom štabu, igračima i navijačima na svemu! Klubu želim opstanak u Premijer ligi i da ispune sve zacrtane ciljeve u budućnosti!"


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije