Nedim Hadžić, napadač FK Sarajevo: U Zenicu po pobjedu

Radiosarajevo.ba
Nedim Hadžić, napadač FK Sarajevo: U Zenicu po pobjedu
Fudbaleri Sarajeva u drugom kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u nedjelju, 30. jula, od 19.30 sati gostovat će Čeliku u Zenici, gdje će tražiti prve ovosezonske bodove.

Jedina dobit u koševskom poraza od Zrinjskog (1:2), u premijernom ovosezonskom susretu u domaćem šampionatu, debi je mladog napadača Nedima Hadžića. U igru je ušao sredinom drugog poluvremena i odigrao solidno.

”Osjećam se zaista presretno sto sam prvi put nastupio pred našim navijačima, na Koševu. Na kraju ostaje velika žal zbog poraza u prvoj utakmici, ali sam siguran da ćemo u nastavku prvenstva igrati mnogo bolje”, rekao je Hadžić za oficijelnu internet stranicu FK Sarajevo.

O predstojećem susretu s Čelikom, kaže:

”Iskoristit ćemo dane do utakmice, vjerujem, jako dobro. U svakoj utakmici idemo na pobjedu, te nakon poraza u prvom kolu, u Zenici želimo doći do tri boda. Nadam se da ćemo pobjedom okončati gostovanje Čeliku", istaknuo je Hadžić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije