Mehmed Baždarević: Neće biti problema sa Pjanićevom povredom

Radiosarajevo.ba
Mehmed Baždarević: Neće biti problema sa Pjanićevom povredom
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je počela s pripremama za novi kvalifikacioni ciklus. Naš najbolji tim u prvom kolu, šestog septembra igra na stadionu Bilino polje protiv Estonije.

"Sve se odvija po planu, iako je bilo malo problema zbog štrajka Lufthanse i letova iz Brisela. Svi su tu, osim Milana Đurića koji večeras igra, Šehića koji dolazi kasnije. Ostali mislim da su tu. Trenirat ćemo u tri grupe, a na današnjem treningu će biti 15-ak igrača, dok su ostali na rekuperaciji u hotelu", rekao je Baždarević i dodao:

"Mislim da neće biti problema s Pjanićem. Razgovarao je s doktorima i mislim da neće biti problema, da će biti tu i na treningu i na utakmici. Raspoloženje je dobro. Želja je tu, spremni su. Zadovoljni smo onim što smo vidjeli", istakao je Baždarević.

"Ja se ne bih vraćao na prošlost. Davno smo igrali s njima. Mislim da je to jedna druga reprezentacija, kvalitetna i ozbiljna. Pratimo ih, imamo informacije. Mislim da neće biti iznenađenja, ali radi se o ozbiljnoj ekipi. Prava utakmica je važna i ne smijemo ih podcijeniti", dodao je Baždarević.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije