Marseille, Arsenal, Man City, Sevilla… Samir Nasri pronašao novi klub

Anadolija
Marseille, Arsenal, Man City, Sevilla… Samir Nasri pronašao novi klub
Veznjak Manchester Cityja, Samir Nasri, doputovao je u Tursku gdje će sutra potpisati ugovor s turskim klubom Antalyaspor.

Nasrija su na aerodromu u Antaliji dočekali zvaničnici kluba i grupa navijača koja je bivšeg francuskog reprezentativca pozdravila ovacijama. 

Očekuje se da će Nasri sutra obaviti ljekarske preglede, a potom i potpisati dvogodišnji ugovor s klubom u kojem je kapiten bivši napadač Barcelone Samuel Eto'o.

Francuz je za 27 miliona eura iz Arsenala prešao u City 2011. godine, a za "građane" je u Premier ligi upisao 129 nastupa.

S klubom iz Manchestera je dvaput osvojio ligu, jednom FA kup i dva Liga kupa, a posljednju sezonu proveo je u španskoj Sevilli na posudbi.

Ovaj 30-godišnji fudbaler u karijeri je još igrao za Marseille, dok je u dresu reprezentacije u 41 nastupu postigao pet golova. Posljednji put je za Francusku nastupao još prije četiri godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije