Krasnodar eliminisao Fenerbahče, Manchester još jednom savladao Étienne

Anadolija
Krasnodar eliminisao Fenerbahče, Manchester još jednom savladao Étienne
U srijedu su odigrane tri uzvratne utakmice šesnaestine finala Evropske lige, a najveću pažnju je privukao meč u Istanbulu između Fenerbahčea i Krasnodara.

Fenerbahče je na stadionu "Sukru Saracoglu" igrao neriješeno 1:1 protiv Krasnodara koji je tako uspio izboriti plasman dalje, jer je u prvom meču slavio s 1:0.

U drugom meču Schalke je na "VELTINS-Areni" u Gelsenkirchenu igrao neriješeno 1:1 protiv Paoka, čime je njemački tim izborio plasman u osminu finala, jer je u prvoj utakmici u Solunu slavio sa 3:0.

Saint-Étienne je večeras na stadionu "Geoffroy-Guichard" u Saint-Ètienneu poražen od Manchester Uniteda s 0:1, rezultat koji je United odveo u sljedeći krug, jer je na Old Traffordu bio bolji sa 3:0.

U četvrtak se igraju preostali uzvratni mečevi šesnaestine finala Evropske lige, a sastaju se: Osmanlispor - Olympiakos Piraeus, Ajax - Legia, APOEL - Athletic Bilbao, AS Roma - Villarreal, Bešiktaš - H. Beer Sheva, Zenit Petersburg - Anderlecht, FC Copenhagen - Ludogorets, Fiorentina - B. Monchengladbach, Genk - Astra, Lyon - AZ Alkmaar, Shakhtar Donetsk - Celta Vigo, Sparta Prague - FK Rostov i Tottenham - Gent.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije