Bh. navijači stigli na stadion: Pogledajte korteo i euforiju u Zenici

Radiosarajevo.ba
Bh. navijači stigli na stadion: Pogledajte korteo i euforiju u Zenici
Svakog trenutka euforija pred utakmicu nogometnih reprezentacija BiH i Grčke u Zenici raste, a povećanju euforije doprinio je i korteo navijača Zmajeva, koji su u velikom broju stigli na večerašnju utakmicu.

Uz navijačke povike i svojervrsnu koreografiju, te pod pratnjom policije, navijači bh. reprezentacije su ušli na stadion Bilino Polje, gdje će dati sve od sebe da budu dvanaesti igrač reprezentacije BiH.

Također, pored ove navijačke grupe, prisutan je i veliki broj navijača koji su iz raznih dijelova BiH stigli kako bi bodrili Zmajeve u veoma važnoj utakmici, koja može označiti prelomni trenutak za prolazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Podsjećamo, susret BiH - Grčka igra se od 20.45 sati na stadionu Bilino Polje u Zenici, gdje će izabranici Mehmeda Baždarevića pokušati da stignu do pobjede. Tri boda u ovoj utakmici Zmajeve bi doveli na sigurno drugo mjesto u grupi, odakle bi imali sjajnu priliku da nastave borbu s Belgijom za prvo mjesto u grupi.

U nastavku pogledajte atmosferu iz Zenice, nekoliko sati prije utakmice i korteo Fanaticosa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije