Kolo velikih promašaja: Kuzmanović, Stevanović i Mamić se obrukali

Radiosarajevo.ba
Kolo velikih promašaja: Kuzmanović, Stevanović i Mamić se obrukali
/ Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba
Proteklog vikenda nastavljeno je takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Kiks mostarskog Zrinjskog iskoristili su vječiti rivali Sarajevo i Željezničar i očekuje nas izuzetno zanimljiv drugi dio sezone.

Napadači premijerligaških klubova nisu bili posebno efikasni u ovom kolu, a najviše golova vidjeli smo u Doboju kod Kaknja gdje je Mladost slavila protiv Slobode rezultatom 3:1.

Na tom susretu vidjeli smo i prvi u nizu velikih promašaja 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Fudbaler Mladosti Mićo Kuzmanović trebao je samo poslati loptu u praznu mrežu Adnana Hadžića, ali je šutirao pored gola.

Propisno se obrukao i fudbaler Viteza, Ivan Mamić. Ušao je u igru u 46. minuti, a već u 50. propustio je da pošalje loptu u praznu mrežu Bojana Pavlovića. Bordo tim je na kraju slavio rezultatom 1:0.

Ništa bolje nije prošao ni jedan od najboljih fudbalera Premijer lige Bosne i Hercegovine. Miroslav Stevanović bio je sam ispred gola domaćih, ali nije uspio poslati loptu u praznu mrežu Jovana Kutića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije