Kodro: Pitajte selektora zašto me izvadio iz igre, on će vam bolje reći

Radiosarajevo.ba
Kodro: Pitajte selektora zašto me izvadio iz igre, on će vam bolje reći
Foto: Radiosarajevo.ba / Kenan Kodro
Kvalifikaciona utakmica između reprezentacija BiH i Grčke završena je podjelom bodova u Zenici, a mnogi navijači i novinari pitaju se zašto je bh. selektor Mehmed Baždarević iz igre izveo jednog od boljih igrača večeras Kenana Kodru.

Ovaj mladi nogometaš Osasune i sin slavnog bh. nogometaša Mehe Kodre odigrao je sasvim solidnu partiju nakon što je zamijenio Lulića u 21. minuti. Tokom većeg dijela susreta bio je odlična podrška Džeki, Ibiševiću i društvu, da bi ga zatim selektor Baždarević zamijenio u 77. minuti, poslavši na teren Bešića, što je mnogim navijačima neshvatljivo.

"Nažalost osvojili smo samo bod, ali idemo dalje, cilj je da nastavimo i bit će bolje ako Bog da. Mislim da smo mogli bolje, očekujemo da Kipar dobijemo, ovo je prošlo sada, bolje moramo ali vjerujemo u sebe", kazao je Kodro nakon utakmice.

Na pitanje novinara zašto ga je selektor zamijenio nakon što je ranije bio zamjena za Lulića, Kodro je kratko prokomentirao da odgovor na to pitanje ima Baždarević.

"Ja respektujem svaku odluku trenera i ja sam tu da igram, tako da ćete morati pitati njega", zaključio je Kodro.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije