Istok se gradi punom parom: Pogledajte Grbavicu uoči duela protiv Mladosti

Radiosarajevo.ba
Istok se gradi punom parom: Pogledajte Grbavicu uoči duela protiv Mladosti
Fudbalski klub Željezničar danas će u 20. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Grbavica ugostiti Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Plavi su slavili protiv Krupe na Vrbasu, imaju četiri pobjede u nizu i spremno dočekuju Mladost. Euforija je zahvatila Plavi dio prijestolnice Bosne i Hercegovine i na stadionu Grbavica očekuje se paklena atmosfera.

Uskoro će Grbavica biti bogatija za istočnu tribinu koja će imati kapacitet 4.650 sjedećih mjesta, a nvijači Plavih utakmice svog kluba moći će gledati i sa istočne tribine.

Podsjetimo FK Željezničar je krajem prethodne godine krenuo u projekat izgradnje istočne tribine stadiona Grbavica, a u sklopu projketa su pokrenuli akciju kupovine desetogodišnjih ulaznica za istok. Cijena jedne ulaznice je 1.000 KM, a Plavi su uspjeli prodati sve ulaznice.

Iz Zvorničke 27 su u prodaju pustili još jedan kontigent ulaznica, njih još 419, po istoj cijeni i pod istim uslovima pod kojim je prodata i prva serija ulaznica kako veliki broj zainteresovanih navijača ne bi ostao uskraćen za priliku da postanu sudionikom izgradnje istočne tribine.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije