Ibrahimović: 'Moja budućnost je A-Z!'

Radiosarajevo.ba
Ibrahimović: 'Moja budućnost je A-Z!'
Facebook / Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović je danas održao konferenciju za novinare u Parizu te se očekivalo da će na njoj otkriti gdje će nastaviti karijeru, no to se na kraju nije desilo.

Ibrahimović je predstavio svoju novu liniju odjeće pod imenom “A-Z” i u uvodu svog izlaganja rekao kako je njegova budućnost najviše vezana uz njegovu modnu liniju "A-Z", a onda je odgovarao na pitanja fanova, no vješto je izbjegavao odgovoriti gdje će nastaviti karijeru. Jedan od prisutnih gledalaca u publici ga je pitao da svima riješi nedoumice, na što je Zlatan odgovorio u svom stilu.

“Ti si novinar, zar ne? Želim da i dalje smišljate priče i selite me u razne klubove, to me itekako zabavlja. Kada mi sve to dosadni, onda ću objaviti gdje idem, do tada budite strpljivi”, odgovorio je Ibrahimović.

Podsjećamo, svi svjetski mediji su prenijeli informaciju da Ibrahimović prelazi u Manchester United kao slobodan igrač, no to se očigledno još neće desiti, a na kraju možda budemo i iznenađeni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije