Ibrahimović: Ja sam kao Indiana Jones

Anadolija
Ibrahimović: Ja sam kao Indiana Jones
EPA / Ilustracija
Zlatan Ibrahimović nakon sinoćnjeg hat-tricka za Manchester United protiv Saint Etiennea u Ligi Evrope uporedio je sebe s likom iz holivudskog filmskog serijala Indiana Jones.

U trijumfu od 3:0 u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Europe švedski napadač došao je do svog prvog hat-tricka u dresu Crvenih đavola i, naravno, nije krio zadovoljstvo.

Ibrahimović je prvu sezonu u Unitedu otvorio osvajanjem Superkupa Engleske (Community Shield) i nada se da će do kraja sezone sakupiti još trofeja, između ostalih takmičenja i u Ligi Europe.

"Za mene je svaki trofej nevjerovatan. Gdje god sam došao osvojio sam nešto, pa ako budem u mogućnosti da to istom radim s Unitedom bit će super. Ljudi koji me poznaju, znaju da sam igrao u mnogim klubovima i da sam se uvijek trudio da dajem sve od sebe. Gdje god sam bio pobjeđivao sam. Ja sam kao Indiana Jones", rekao je za britanske medije Ibrakadabra.

Nakon 3:0 na Old Traffordu tim Josea Mourinha nalazi se pred plasmanom u osminu finala Lige Evrope. Revanš protiv Saint Etiennea igrat će se 22. februara u Francuskoj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije