Hyundaijevi motori i naredne dvije godine pokreću "mašinu" Zmajeva

Radiosarajevo.ba
Hyundaijevi motori i naredne dvije godine pokreću "mašinu" Zmajeva
Hyundai Bosna i Hercegovina produžio je saradnju s Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine i u naredne dvije godine. Tako će Hyundaijevi motori i u kvalifikacijskom ciklusu za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, pokretati mašinu Zmajeva.

Danas je u prostorijama Hyundaija održano druženje fudbalera i stručnog štaba našeg nacionalnog tima s predstavnicima medija i najmlađim navijačima naše reprezentacije.

"Moramo se zahvaliti za podršku u posljednje dvije godine. Hyundai je super sponzor i drago nam je što su s nama. Nadamo se uspješnim kvalifikacijama i plasmanu na Svjetsko prvenstvo", rekao je Begović.

"Zahvalan sam našem sponzoru što nam je vjeran i što nastavlja tu saradnju s nama. Mogu obećati da ćemo dati sve od sebe da opravdamo vaša očekivanja, pokušat ćemo odigrati dobre utakmice, pogotovo prvu, i da Hyundai bude s nama i na Svjetskom prvenstvu", istaknuo je Baždarević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije