Duel Širokog Brijega i Sarajeva: Na Pecari pada odluka o osvajaču Kupa BiH

Radiosarajevo.ba
Duel Širokog Brijega i Sarajeva: Na Pecari pada odluka o osvajaču Kupa BiH
Ljubitelji nogometa večeras će imati priliku da uživaju u uzvratnoj utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine, kada ćemo saznati novog osvajača titule prvaka.

Na Pecari u Širokom Brijegu istoimena ekipa dočekat će nogometaše Fudbalskog kluba Sarajevo, koji su na Koševu prošle sedmice doživjeli minimalni poraz.

To je jedan od razloga što u hercegovačkom klubu vlada veliki optimizam pred uzvratni susret i svi se nadaju da će upravo Široki Brijeg večeras slaviti novu, veliku pobjedu vrijednu titule.

S druge strane, u ekipi FK Sarajevo poprilično su uvjereni da će uspjeti postići barem jedan pogodak, što će dovesti do izjednačenja ukupnog rezultata, čime se finale Kupa BIH u nogometu vraća na početnu vrijednost, s velikom mogućnošću da oba tima stignu do trijumfa.

Jedno je sigurno, na Pecari nas večeras od 20 sati očekuje sjajan susret, u kojem ćemo svi moći uživati, ali i koji će ponuditi veliku borbu nogometaša oba tima. Ulozi su veliki i svi nogometaši su svjesni da im je potrebno mnogo znanja i sreće kako bi ostvarili trijumf, te je to garant dobrog nogometa koji nam se sprema.

Svi oni koji ne budu mogli večeras prisustvovati susretu na Pecari, moći će gledati direktan prijenos na kanalu Arena Sport BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije