Europa poludjela za Zmajem: Svi velikani žele Kolašinca u svojim redovima

Radiosarajevo.ba
Europa poludjela za Zmajem: Svi velikani žele Kolašinca u svojim redovima
Sead Kolašinac, nogometni reprezentativac BiH i nogometaš bundesligaša Schalkea jedan je od najpopularnijih igrača u najavama za ovogodišnju ljetnu sezonu transfera u Europi.

Kako njegov ugovor ističe na kraju ove sezone, menadžer Schalkea Christian Heidel pokušava se izboriti za produženje njegovog ugovora, ali čini se bezuspješno jer se i ogroman broj europskih velikana zanima za dovođenje Kolašinca u svoje redove, prenosi Bild.

Navodno, kako su uspjeli doznati novinari ovog lista, šest velikih klubova se zanima za usluge Seada Kolašinca, a među njima se nalaze Milan, Juventus, AS Roma, Manchester City, Arsenal, te Liverpool.

Navodi se i da bi popularni Sejo, koji prema trenutnom ugovoru zarađuje dva miliona godišnje, u novim klubovima mogao zarađivati i više od šest miliona eura, s čim se Schalke ne može izboriti. 

Ipak, navode novinari Bilda, sigurno je da će Kolašinac nastaviti internacionalnu karijeru i da ga čeka blistava budućnost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije