Edin Cocalić: Selektor će izabrati 11 najspremnijih

Radiosarajevo.ba
Edin Cocalić: Selektor će izabrati 11 najspremnijih
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedjeljak je počela s pripremama za novi kvalifikacioni ciklus. Naš najbolji tim u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igra na stadionu Bilino polje protiv Estonije.

 Jedan od onih koji će konkurisati za mjesto u zadnjoj liniji našeg nacionalnog tima je Edin Cocalić.

"Počinjemo novi ciklus i nadam se da će taj prvi korak biti dobar, odnosno da ćemo kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo otvoriti pobjedom. Nadam se da će treninzi biti kvalitetni i da ćemo se svi truditi maksimalno. Na selektoru je na kraju da izabere jedanaest najspremnijih. Svi smo tu, očekujemo da igramo, ali najbitnije je da imamo zajednički cilj i da smo usmjereni ka tome da pobijedimo Estoniju", rekao je Cocalić i dodao:

"Sa nama je u grupi Belgija o čijem kvalitetu ne treba mnogo govoriti, Grčka će se pokušati iskupiti, ali unatoč tome imamo dobre šanse. U prošlim kvalifikacijama smo pokazali da smo kvalitetni", istakao je Cocalić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije