Duljević: Žao mi je zbog mnogo propuštenih prilika

Radiosarajevo.ba
Duljević: Žao mi je zbog mnogo propuštenih prilika
Završen je 109. prvenstveni vječiti derbi, koji su danas na stadionu "Asim Ferhatović - Hase" odigrali FK Sarajevo i FK Željezničar. Još jednom smo imali priliku da gledamo sjajan duel ove dvije ekipe na Koševu, ali nažalost bez golova.

Haris Duljević koji je danas, u dresu bordo tima, odigrao još jednu poprilično dobru utakmicu po završetku 109. vječitog derbija komentirao je rezultat i učinak svog tima u ovom susretu. Također, Duljević je ovom prilikom kratko prokomentirao igru Sarajeva u prethodnim utakmicama, kao i blisku budućnost koja očekuje ovaj klub.

Pored Duljevića utakmicu je, u ime igračkog kolektiva FK Sarajevo, komentirao i Marko Mihojević, koji je kazao kako ostaje žal za tim što su propustili četiri-pet izvanrednih prilika, ali da je ovo dobra utakmica iz koje su izvukli bod i iz koje treba izvući pouke i što bolje se pripremiti za naredne susrete.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije