Da li je Mourinho stavio veto na dolazak Ibrahimovića u Manchester United?

Anadolija/Radiosarajevo.ba
Da li je Mourinho stavio veto na dolazak Ibrahimovića u Manchester United?
/ Anadolija
Švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović još uvijek nije postigao dogovor s Manchester Unitedom.

Iako su brojni evropski mediji posljednjih dana mnogo pisali kako je Ibrahimović vrlo blizu potpisa za "crvene đavole", izvor blizak Ibrahimoviću za SkySports je potvrdio kako dogovora između popularnog Ibre i Uniteda još uvijek nema. 

Dolazak Ibrahimovića na Old Trafford očekivao se još više zbog činjenice da je vodstvo nad Manchester Unitedom preuzeo portugalski fudbalski stručnjak Jose Mourinho.

Naime, ova dva fudbalska imena jako su vezana od perioda kada je Ibrahimović igrao za Inter, a Mourinho trenirao isti klub. 

Prema pisanju engleskih medija, Manchester United je Ibrahimoviću ponudio ugovor 1+1, prema kojem bi sedmično zarađivao 320 hiljada eura, što je čak i manje u odnosu na njegovu trenutnu platu u PSG-u.

Procurile su informacije da Mourinho ne želi Ibrahimovića nego planira napad pojačati mlađim igračem od 35-godišnjeg švedskog reprezentativca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije