BH Telecom kupio 30 desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu

Radiosarajevo.ba
BH Telecom kupio 30 desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu
Kompanija BH Telecom kupila je 30 desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu stadiona Grbavica i tako podržala projekat Fudbalskog kluba Željezničar.

Danas je trideset dječaka i djevojčica formiralo je logotip BH Telecoma na istočnoj tribini stadiona Grbavica, a takav prizor gledat ćemo na stadionu Grbavica narednih deset godina.

"BH Telecom je još jednom prepoznao interes u sklapanju ovog dugoročnog ugovora s FK Željezničar. Stadion i sve što se na njemu trenutno radi izgleda zaista odličmo. BH Telecom podržava puno aktivnosti u sportu i prisutan je u svim sferama sporta već više od deset godina. Odluka jena upravnom odboru donešena jednoglasno, a BH Telecom će kao i uvijek finansirati sport u Bosni i Hercegovini", rekla je izvršna direktorica ove kompanije Orhideja Junuzović.

"Zahvalio bih se BH Telecomu koji je generalni sponzor lige, zbog toga što je prepoznao rad FK Željezničar oko izgradnje stadiona. Mi samo možemo unaprijediti saradnju s BH Telecomom", rekao je direktor Željezničara Mirsad Šiljak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije