Beskonačne mogućnosti uz NIKE

Promotivni tekst
Beskonačne mogućnosti uz NIKE
/ Beskonačne mogućnosti uz NIKE
Nike Shop u Sarajevu nam i ove sezone donosi jedinstvene modele na tržištu, koji ispunjavaju zahtjeve naših kupaca.

Vrhunac tehnologije kod izrade novih modela namijenjenih trkačima nam stiže u novoj UNLIMITED YOU kolekciji. Kolekciju čine dobro poznati i provjereni modeli kao što su Lunarepic Low Flyknit ULTD i Free RN Flyknit u novom ruhu, s unaprijeđenom tehnologijom izrade specifičnih karakteristika.

UNLIMITED YOU kolekcija novih modela akcent stavlja na beskonačne, neograničene mogućnosti i prilike koje su pred nama. Sa svojom specifičnom tehnologijom izrade, karakterističnim dizajnom, novom kombinacijom boja koja omogućava maksimalne performanse, prepreke u postizanju ciljeva ne postoje.

Prema definiciji, UNLIMITED bi značilo bez granica, neodređeno, neshvatljivo, beskrajno. Nike je UNLIMITED kolekciji dao beskrajne mogućnosti kada je u pitanju dizajn, kada su u pitanju sportisti i njihovi lični ili svjetski rekordi. 

Filozofija UNLIMITED YOU kampanje je da sebe nikad ne definiramo prema onome što je bilo prije, ne postoji "sretno do kraja života" i nema "suviše daleko". Postoji samo "Šta je sljedeće?"

Pogled na UNLIMITED YOU modele pruža neograničenu inspiraciju koja vas nesumnjivo vodi ka putu uspjeha i ostvarivanja ciljeva. Sportisti Aaron Gordon, English Gardner, Giancarlo Stanton, Kevin Durant, Mo Farah, Neymar Jr., Nyjah Huston, Serena Williams, Su BingTian i Zach LaVine su uspjeli, zašto ne biste i vi?!

UNLIMITED YOU modeli su samo dio globalne Nike-ove kampanje UNLIMITED“koja uključuje Unlimited You, Unlimited Future i Unlimited Courage pojedinačne kampanje čiji je cilj rušenje ograničenja, granica koje nas sputavaju i iskorištavanje neograničenog potencijala koji se i ovog ljeta nalazi u svakom od nas.

Pomjeranjem granica otvaraju se nove mogućnosti i rađaju se novi pobjednici. 

Iskoristite svoj potencijal ovog ljeta u novim modelima iz UNLIMITED YOU kolekcije.

Posjeti nas u Sarajevu, u Nike Shopu, otkrij svoje beskonačne mogućnosti i pomjeri granice!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije