Baždarević: Nismo očekivali ovakav poraz, to boli

Fena
Baždarević: Nismo očekivali ovakav poraz, to boli
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je čarter letom  doputovala iz Brisela u kojem je sinoć ubjedljivo poražena od domaće selekcije Belgije sa 4:0 u 2. kolu kvalifikacija za svjetsko prvesntvo 2018. godine u Rusiji.

Selektor bh. tima Mehmed Baždarević na sarajevskom aerodromu je izjavio da bi "nakon ovakvog poraza sve promijenio, u prvom redu ponašanje svih nas na terenu".

"Očekivali smo da možemo iz izgubiti meč, ali ne na ovakav način. To boli, poslije ovakvog poraza. Nismo uradili ono što smo trebali, željeli i za što smo se spremali. Doživjeli smo težak poraz, ali sada Belgiju moramo ostaviti po strani, pripremati se za Kipar i poslije analizirati sve kako treba", kazao je Baždarević. 

Reprezentacija je produžila put u Zenicu, gdje će se u Trening centru Nogometnog saveza BiH pripremati za predstojeći susret s Kiprom, koji se igra na stadinu Bilino polje, u ponedjeljak u 20.45 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije