Barcelona odustala od Coutinha, Mbappe blizu PSG-a, Monaco želi Belottija

Radiosarajevo.ba
Barcelona odustala od Coutinha, Mbappe blizu PSG-a, Monaco želi Belottija
Ljetni prelazni rok bliži se kraju. Ostalo je još deset dana "ludila" na ljetnoj fudbalskoj pijaci, a čini se da nas očekuje još mnogo velikih transfera.

Paris Saint-Germain spreman je da plati vrtoglavih 230 miliona eura Monacu kako bi angažovao Kyliana Mbappea i Fabinha, dok bi u suprotnom pravcu trebao Lucas Moura. Napadač ekipe iz Kneževine trebao bi u PSG na posudbu, a Parižani bi na kraju sezone otkupili njegov ugovor. Zvanične potvrde još uvijek nema, ali čini se da Sveci neće odustati od napadača ekipe iz Monte Carla.

Monaco koji je ovog ljeta već prodao nekoliko igrača imat će na raspologanju mnogo novca za pojačanja, a mediji u Italiji prenose kako će aktuelni prvaci Francuske poslati ponudu Torinu za Andreu Belottija.

Barcelona je prema pisanju španskih medija odustala od Liverpoolovog Brazilca Philippea Coutinha. Katalonci se sada okreću Ousmaneu Dembeleu. Borussia Dortmund spremna je da pusti jednog od najtalentovanijih fudbalera na svijetu, ali samo ukoliko Katalonci pristanu da pondu 130 miliona eura. Nezadovoljstvo navijača Barcelone raste i po svemu sudeći čelnici ekipe s Camp Nou stadiona morat će prihvatiti uvjete Milionera iz Dortmunda.

Zanimljivo je i na Otoku gdje će se za potpis Rossa Barkleya boriti dva londonska kluba. Chelsea se uključio u trku s Tottenhamom za potpis ugovora s engleskim reprezentativcem.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije