"A onda Željin stadion gledam...": Grbavica u novom ruhu oduzima dah

Radiosarajevo.ba
"A onda Željin stadion gledam...": Grbavica u novom ruhu oduzima dah
Screenshot / Helifilm
Radovi na stadionu Grbavica, tačnije izgradnja istočne tribine, postavljanje stolica i uređenje su gotovi i ubrzo će sve biti spremno za otvorenje tribine koja je za kratko vrijeme ujedinila sve ljubitelje Plavih, ali i ljubitelje nogometa općenito.

Već sada stadion Grbavica poprimio je novi izgled, a samo postavljanje stolica na istočnoj tribini doprinijelo je cjelokupnom dojmu stadiona na kojem bi, prema najavama, uskoro mogla zaigrati i nogometna reprezentacija BiH.

Osim sređivanja tribine već su počeli radovi i na uređenju pojedinih drugih dijelova stadiona, te bi svi ti radovi trebali biti gotovi do 1. aprila, kada navijače očekuje istinski spektakl prilikom otvorenja nove tribine na utakmici protiv Slobode.

"Akcija kupovine desetogodišnjih ulaznica je još uvijek u toku, te vas pozivamo da iskoristite ovu pogodnost i pomognete izgradnju istočne tribine.

Svečano otvorenje tribine, kao istinski spektakl, će zasigurno ostati upisano u svim historijskim tekstovima", najavili su iz ovog kluba.

I izgled Grbavice zaista oduzima dah svima, a kako to izgleda iz zraka pogledajte na snimku Helifilm ekipe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije