Vujošević: Vodit ću BiH makar i s jednom nogom

Radiosarajevo.ba
Vujošević: Vodit ću BiH makar i s jednom nogom
Trener košarkaške reprezentacie naše zemlje Duško Vujošević smješten je na Vojno medicinsku akademiju u Beogradu kako bi ljekari imali bolji uvid u njegovo zdravstveno stanje i liječenje.

Vujoševića je posjetio jedan od najpoznatijih navijača crno-bijelih Miša Tumbas, koji ima izuzetno dobar odnos s bivšim strategom Partizana. Kako je preneo Miša, Vujošević ne izgleda loše.

''Dobro je, dobro. Ne znam kad sam stigao, ali došao sam da ga posjetim, čim sam čuo. Nadam se da će uskoro da izađe'', poručio je Miša.

Vujosevic_Misa_Kurir.jpg - undefinedFOTO: Kurir

Vujošević  je dodao da se osjeća bolje i da na odjeljenje nije primljen zbog pogoršanja zdravlja.

''Plan je bio da odmah po dolasku u Beograd dođem na VMA, ali nije bilo potrebe da to bude baš tog dana. S druge strane, potrebno je da se sinhronizuju liječenje i tretmani. Takođe, potreban mi je mir i procjena je moja, ali i ljekara da je bolje da jedan dio vremena provedem ovdje.

Želim da se što prije izliječim i to ide dobrim putem. Nije tačno da sam na VMA zbog pogoršanog stanja'', rekao je Vujošević za Kurir, te dodao:

"Vodit ću Bosnu i Hercegovinu makar i s jednom nogom. Neka ne brinu dušmani."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije