Naše košarkaše zabavljala je učesnica Zvezda Granda uz Cecine stihove

Radiosarajevo.ba
Naše košarkaše zabavljala je učesnica Zvezda Granda uz Cecine stihove
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u srijedu će u Permu u kvalifikacijama za Eurobasket odmjeriti snage s reprezentacijom Rusije.

Izuzetno je ovo teška utakmica za našu reprezentaciju, posebno kada imamo u vidu da će naš najbolji tim u Rusiji biti bez kapitena Mirze Teletovića i od ranije Nihada Đedovića, Andrije Stipanovića i Alexa Renfroea.

Ne brine to čini se mnogo naše košarkaše. Već smo pisali o njihovom derneku, a snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kojem se potpuno raskalašeno ponašaju ne samo oni, nego i stručni štab u kojem je Dževad Alihodžić, obišao je Bosnu i Hercegovinu.

Na snimku se nalazi i "pjevaljka" za koju smo mislili da je nepoznata, no ipak se čini da je ona u tim krugovima prava zvijezda. Naše košarkaše zabavljala je učesnica showa Zvezde Granda iz 2009. godine Aleksandra Bursać.

Košarkaši su potpunu ekstazu doživjeli uz pjesmu Svetlane Cece Ražnatović, koja je Aleksandrina omiljena pjevačica, a prema svemu sudeći, nije jedina. I tako sutra kada budemo igrali utakmicu na jednu loptu i kada ona "odluči" da izađe iz obruča, nemojte reći nemamo sreće, zapitajte se jesmo li je zaslužili?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije