Najveći test pretkvalifikacija: Košarkaši BiH večeras dočekuju Armeniju

Radiosarajevo.ba
Najveći test pretkvalifikacija: Košarkaši BiH večeras dočekuju Armeniju
Nakon poraza od Švedske i pobjede protiv Slovačke u prva dva kola pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će imati najveći ispit pretkvalifikacionog ciklusa protiv reprezentacije Armenije.

Susret koji se igra od 20 sati u dvorani Mirza Delibašić, u Sarajevu, ponudit će sigurno mnoštvo dobre košarke, a veoma važno je da unutar košarkaške selekcije vlada pozitivno raspoloženje.

"Zadovoljstvo mi je da vidim ovakav interes za meč s Armenijom, jer je ovo veoma važna utakmica za nas. Armenija je napravila odlične rezultate, dobili su ubjedljivo i Slovačku i Švedsku, te dolaze s velikim samopouzdanjem. Mi smo spremni za taj meč i očekujem veliku podršku ovom mladom timu, te se nadam da će biti dobro", kazao je pred utakmicu selektor bh. reprezentacije Duško Vujošević.

Također i igrači se nadaju velikoj podršci s tribina, no ono što zabrinjava mnoge navijače jeste čudna situacija u vezi s zdravstvenim stanjem Džanana Muse, koji je jučer tokom dana postavio video na društvenim mrežama iz kojeg je vidljivo da prima infuziju.

U svakom slučaju, sigurno je da nas očekuje zanimljiva utakmica sa mnogo dobrih poteza, u kojoj će uživati i najizbirljiviji ljubitelji košarke.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije