Melisa Brčaninović dobila poziv za prestižni NBA kamp

Fena
Melisa Brčaninović dobila poziv za prestižni NBA kamp
Fena / Melisa Brčaninović
Mlada bh. reprezentativka i članica tuzlanskog Jedinstva Melisa Brčaninović dobila je poziv za učešće na prestižnom NBA Global kampu "Basketball Without Borders".

Kamp će ove godine biti održan od 17. do 19. februara u New Orleansu, a najbolje mlade košarkašice i košarkaši iz svih dijelova svijeta u ovom periodu radit će s najpoznatijim NBA stručnjacima, saopćeno je iz Košarkaškog saveza BiH.

Predviđena je i revijalna utakmica na kojoj će talentirani igrači iz Evrope, Azije, Amerike, Afrike i Australije demonstrirati svoje umijeće.

Posljednjeg dana boravka u New Orleansu, 19. februara, svi učesnici kampa prisustvovat će najvećem svjetskom košarkaškom spektaklu - NBA All star meču.

Basketball Without Borders jedan je od najpoznatijih kampova u zajedničkoj organizaciji FIBA-e i NBA, na kojem je Bosna i Hercegovina i prethodnih godina imala svoje predstavnike - Lazara Mutića, Njegoša Sikiraša, Amara Gegića...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije