LeBron James nadmašio Kobe Bryanta, Cleveland i treći put bolji od Indiane

Fena
LeBron James nadmašio Kobe Bryanta, Cleveland i treći put bolji od Indiane
Cleveland Cavaliersi napravili su veliki preokret u trećoj utakmici prvog kruga doigravanja NBA lige te su u Indianapolisu savladali domaće Pacerse rezultatom 119:114.

Domaći košarkaši na poluvremenu su imali 25 poena prednosti, a onda su se branitelji naslova vratili u utakmicu, ponajprije zahvaljujući LeBronu Jamesu, te na kraju došli do pobjede i vodstva 3:0 u seriji na četiri pobjede.

James je utakmicu završio s 41 poenom, 13 skokova i 12 asistencija, a ujedno je na listi najboljih strijelaca u play-offu preskočio Kobea Bryanta.

Zvijezda Clevelanda sada je treći strijelac doigravanja svih vremena, a ispred njega su još samo legendarni Michael Jordan i Kareem Abdul-Jabbar.

Najbolji u redovima Pacersa bio je Paul George s 36 poena, 15 skokova i 9 asistencija.

Pobjedu u četvrtak navečer upisao je i Milwaukee, koji je bio uvjerljiv na svom parketu protiv Toronta 104:77. Bucksi vode 2:1 u seriji.

Khris Middleton s 20 poena prevodio je domaće košarkaše do pobjede, a na drugoj strani po 13 poena ubacili su Kyle Lowry i Delon Wright. Mirza Teletović nije ulazio u igru za Milwaukee.

Nakon dva uvjerljiva poraza u prve dvije utakmice prvog kruga play-offa Zapadne konferencije, Memphis Grizzliesi sinoć su na svom parketu svladali San Antonio Spurse 105:94 i smanjili zaostatak u seriji na 2:1.

Bila je to prva play-off pobjeda Memphisa nad San Antonijom nakon travnja 2011. U međuvremenu su se te dvije momčadi deset puta sastajale u postsezoni i svih deset pobjeda upisali su Spursi.

Za pobjedu Grizzliesa ključna je bila treća četvrtina koju su dobili rezultatom 31:17 i stečenu prednost nisu ispuštali do kraja.

Najbolji u redovima pobjedničke momčadi bio je Mike Conley koji je ubacio 24 poena i podijelio osam asistencija, a kod Spursa Kawhi Leonard s 18 poena bio je prvi strijelac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije