The Aebyss No. 511: Stižu nam novi Danzig i Decapitated!

Emir Saračević
The Aebyss No. 511: Stižu nam novi Danzig i Decapitated!
The Aebyss / Danzig - Black Laden Crown
Kao i svakog utorka u 21:05 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Večeras je na redu 511. izdanje emisije The Aebyss u kojem preslušavamo aktuelna izdanja te singlove koji najavljuju albume koji će izaći u javnost u narednom periodu. Na playlisti se nalaze: Anathema, Blaze Bayley, Danzig, Decapitated, Dezperadoz, Dimmu Borgir, Firespawn, God Dethroned, Hate, Havok, Nightrage, Overkill, Pyramaze, Sanctuary i The Unity.

Glen Danzig je za 26. maj najavio jedanaesti studijski album svog benda Danzig koji se zove "Black Laden Crown" a stiže nam nakon 7 godina "autorske pauze". Prisjetimo se da je predhodni materijal "Skeletons" bio sastavljen od raznih obrada već poznatih hitova od 60-tih do 80-tih godina. Još jedno novo izdanje koje najavljujemo je i album "Anticult" benda Decapitated koji je najavljen za 7. juli.

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal se nalazi anketa u kojoj biramo album 2017. godine. Sve što je do sada objavljeno prikazano je OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije