The Aebyss No. 498: Album 2016. godine je "Under Attack" benda Destruction

Emir Saračević
The Aebyss No. 498: Album 2016. godine je "Under Attack" benda Destruction
/ The Aebyss No. 498
Kao i svakog utorka u 21:05 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Večeras se družimo sa slušateljima u 498. izdanju emisije The Aebyss. Kao što ste vidjeli u naslovu, glasanje za izbor albuma 2016. godine je završeno 31. januara, glasovi su sabrani i dobitnik nagrade je tu - Destruction i "Under Attack". Fanovi su "kliknuli" na svoj izbor i odlučili. 

Da ne dužimo u pisanoj formi bez potrebe, večeras slušamo izdanja sa kojima je počela 2017. godina ali ćemo najaviti i neka nova. Na večerašnjoj listi se nalaze: Gotthard, Xandria, Pain Of Salvation, Grave Digger, Sepultura, Code Orange, Destruction, Sinister, Overkill, Obituary, Mastodon, Sinner, Kreator, Memoriam, Warbringer, Black Anvil, Wolfchant i Helheim.

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal smo otvorili i novu anketu u kojoj biramo album 2017. godine. Sve što je do sada objavljeno je prikazano OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije