The Aebyss No. 495: Sepultura, Pain Of Salvation, Grave Digger, Black Anvil...

Emir Saračević
The Aebyss No. 495: Sepultura, Pain Of Salvation, Grave Digger, Black Anvil...
The Aebyss / The Aebyss No. 495
Kao i svakog utorka u 21:05 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Prešli smo u drugu polovinu januara i ostalo nam je još nekoliko dana do zaključivanja vaših glasova i sabiranja kako bi proglasili pobjednika u izboru za „Album 2016. godine“. Večeras nam je na redu 495. izdanje emisije The Aebyss, a za početak ćemo preslušati bendove sa najviše glasova u mjesecu novembru i decembru. Na playlisti će se naći Sodom, Metallica, Vader, Deathspell Omega, HammerFall, Dark Tranquillity, Bethlehem, Crest Of Darkness i Revel In Flesh.

Već na samom početku ove 2017. godine dobili smo i nekoliko novih izdanja koja ćemo vam večeras i predstaviti. Sepultura nam stiže sa svojim 14. studijskim materijalom „Machine Messiah“, zatim nam iz Švedske stiže Pain Of Salvation sa 10. albumom „Passing Light Of Day“, njemački Grave Digger su objavili 18. studijski album „Healed By Metal“, a slušaćemo i nešto manje poznate bendove Black Anvil, Code Orange i Wolfchant sa novim materijalima.

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal je anketa u kojoj biramo album 2016. godine. Sve što je do sada objavljeno i što znamo da će biti uskoro je prikazano OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:05 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije