The Aebyss No. 484: Pero Defformero u Undergroundu

Emir Saračević
The Aebyss No. 484: Pero Defformero u Undergroundu
/ Pero Defformero
Kao i svakog utorka u 21:05 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Posljednje izdanje emisije The Aebyss u mjesecu oktobru je upravo ovo večerašnje, 484. po redu na 90,2. Zagrijaćemo vratove i ostale organe uz muziku bendova: The Mission, Airbourne, Testament, Sodom, Asphyx, Heaven Shall Burn, Carnifex, Anciients, Alcest, Vicious Rumors i Sabaton.

U centralnom dijelu emisije, po pitanju novih izdanja, predstavićemo vam The Doomsday Kingdom. Radi se o bendu basiste i kompozitora benda Candlemass, Leif Edlinga. Tu su nam i nova izdanja bendova Accept, Crowbar, Dark Tranquillity i Witchery. kad smo već kod benda Accept, njihov bivši gitarista, Herman Frank se sprema da objavi solo album "The Devil Rides Out" pa ćemo slušat i njegov najavni singl.

Stari znanci i prijatelji, Pero Defformero nam stižu u subotu 29. oktobra u klub Underground. S obzirom da nema više potrebe da vam objašnjavamo o kakvom bendu se radi, samo ćemo vam proslijediti informaciju da će konzumacija za njihov koncert koštati 7 KM.

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal je anketa u kojoj biramo album 2016. godine. Sve što je do sada objavljeno i što znamo da će biti uskoro je prikazano OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:05 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije