The Aebyss No. 474: Artillery, Fallujah, Despised Icon, Flotsam And Jetsam...

Emir Saračević
The Aebyss No. 474: Artillery, Fallujah, Despised Icon, Flotsam And Jetsam...
Facebook / Metal Days
Kao i svakog utorka u 21:05 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

U slovenačkom gradiću Tolmin, trenutno se održava jedan od najboljih metal festivala u Europi - Metal Days. Ove godine ekipa The Aebyss-a nije bila u prilici da prisustvuje ovom festivalu ali zato svima preporučuje da pogledaju kako to izgleda iz dana u dan na oficijelnom facebook page-u METAL DAYS-a.

Šta je tu je...večeras idemo u eter sa 474. izdanjem emisije The Aebyss i slušamo: Convulse, Artillery, Mystic Prophecy, Judas Priest, Criminal, Moonsorrow, Texas Hippie Coalition, Incite, Fallujah, Vektor, Grand Magus, Flotsam And Jetsam, Iron Savior, The Vision Bleak, Sodom i Despised Icon.

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal je anketa u kojoj biramo album 2016. godine. Sve što je do sada objavljeno i što znamo da će biti uskoro je prikazano OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:05 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije