RBMA Radio Show - Krystal Klear

Radiosarajevo.ba
RBMA Radio Show - Krystal Klear
RBMA Radio Show / Krystal Klear
U večerašnjem RBMA Radio showu slušate snimak nastupa Krystal Klear, sa Spring Attitude Festivala u Rimu, iz maja mjeseca ove godine.

Krystal Klear, pravog imena Dec Lennon, dolazi iz Dublina, Irska. Ovaj mladi producent i DJ svoju karijeru je počeo 2010. godine sa svojim prvim izdanjem za veoma poznatu irsku izdavačku kuću All City Records, pod čijom etiketom izdaju artisti kao što su - Daedelus, Onra, Om Unit, Hudson Mohawke, itd. Sa svojim unikatnim disco/boogie zvukom vrlo brzo je stekao poštovanje na sceni, pa slijede izdanja za Eglo, Hoya Hoya, Rinse, MadTech, Cold Tonic, itd.

Njegovi izdanja i energični DJ setovi doveli su ga do toga da je nastupao širom planete, a njegove ploče vrte zaista najveća imena globalne muzičke scene.

U večearšnjih 60 minuta slušate njegov nastup iz Rima, u njegovom unikatnom stilu miksa disco, boogie, new jack swing i house 90-ih, perfektan za ove ljetne dane i lagani predvečernji ples.

Tune in - Od 19 do 20h - Radio Sarajevo / 90.2MHz

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije